Preskoči na glavni sadržaj

Smile design

SMILE DESIGN - STOMATOLOŠKA ORDINACIJA DENTAL ESTETIC STUDIO

U Zagrebačkoj stomatološkoj ordinaciji Dental Estetic Studio možemo Vam predočiti kako ce izgledati Vaši zubi nakon stavljanja novih navlaka, mostova, ljuskica ili svih zubi All on 4 mostom. Predočiti ćemo Vam ih u novoj boji ili formi. Cjelokupna estetika lica znatno ovisi i o skladnom i lijepom osmijehu. Uz pomoć programa Smile Design možemo Vam napraviti detaljnu analizu Vaših zubi i stvoriti prirodan i lijep izgled budućeg osmijeha gdje zajedno sa nama možete sudjelovati u stvaranju istog.

Smile design je najsuvremenija metoda dizajniranja osmijeha u estetskoj stomatologiji i radi se komjuterskim programom individualno za svakog pacijenta. Uz pomoć njega omogućena je bolja komunikacija između stomatologa, zubnog tehničara i pacijenta. Za oralnu rehabilitaciju Smile design ima veliki značaj u planiranju tretmana i uz pomoć njega možemo lakše dobiti uvid kakve su pacijentove želje i očekivanja.Potrebno Vas je fotografirati i na temelju fotografije radimo digitalnu simulaciju budućeg izgleda Vaših zubi. Uz pomoć Smile design programa mi možemo dizajnirati Vaš osmijeh na način da korigiramo oblik i veličinu zubi, mijenjamo boju, stvaramo bolji odnos zuba i zubnog mesa sve dok ne postignemo osmijeh kakav želite. U estetskoj stomatologiji kreiranjem novog osmijeha pratimo oblik Vašeg lica kako bi zubi izgledali prirodno i u skladu sa Vašom fizionomijom.

Estetska stomatologija je široko područje koje u sebi objedinjuje gotovo sva područja stomatologije i za Vas je najbitnije da je oko Vas tim sa jasnim ciljem, uz specijalista oralne kirurgije, profesorice ortodoncije, izvrsnog protetičara i doktorice za anti age koji se međusobno nadopunjuju. Doktorica Knego estetskom stomatologijom bavi se preko dvadeset godina obrazujući se u tom smjeru svugdje po svijetu. Sa svojim timom napravila je stotine make-overa tako da zbog estetike i kvalitete u zubnu ordinaciju Dental Estetic Studio dolaze pacijenti sa svih strana svijeta. Na internet stranici možete vidjeti radove tima ali to je samo djelić onoga što sve Vam možemo pokazati kad dođete na neobavezni pregled i konzultacije.

Kako je Zagrebačka stomatološka ordinacija Dental Estetic Studio tim stručnjaka koji Vas prate od početka do kraja oralne rehabilitacije nastojimo u svim segmentima biti uz Vas i omogućiti Vam neprestano uvid u izgled Vašeg novog osmijeha.

Popularni postovi s ovog bloga

Ljuskice za zube - ordinacija Dental Estetic Studio

Ljuskice su porculanske ljuske koje se izrađuju nakon minimalnog brušenja samo prednje stijenke zuba i cementiraju specijalnim cementima na zub. Izrađuju se u zubnom laboratoriju press tehnikom ili kompjuteriziranom CAD/CAM tehnologijom. Stavljaju se kada je na prednjim zubima potrebno promijeniti:
oblik zubaboju zubapoložaj zubalaganu ortodontsku anomaliju Uvjet je da zubi nisu prejako uništeni od karijesa, tj. da nemaju velike ispune. Rezultat stavljanja ljuskica je izuzetno velika estetska promjena osmjeha pacijenta sa minimalnim brušenjem prirodnog zuba i velikom trajnosti takvog rada. Često ih kombiniramo sa prethodnim izbjeljivanjem tako da je krajnji cjelokupan efekt novog osmjeha bijeliji i svježiji, jer se tako posvijetle i okolni zubi. Isto tako, kod makeovera ih kombiniramo po potrebi sa cirkonskim mostovima ili e-max navlakama što je krajnji rezultat skladna, estetski prirodna i lijepa cjelina osmijeha. Izrada ljuskica traje 5-7…

ALL ON FOUR/ALL ON SIX MOST - ZAMJENA ZA TOTALNU PROTEZU - ISKUSTVA PACIJENATA

Totalna proteza, koja je potpuno mobilna i manje stabilna u ustima od fiksnih radova, osobito kada se radi o donjoj čeljusti, nije jedino rješenje za pacijente koji uopće nemaju svoje zube. Totalna proteza se može zamijeniti fiksnim mostovima na vijke, tzv. All on 4 / All on 6 sustavi, koji su za razliku od totalne proteze fiksne konstrukcije i zbog toga drastično stabilniji u ustima pacijenta te se na njih pacijent puno lakše privikne. Zato iz niza razloga pacijentima All on 4 most drastično mijenja kvalitetu života pacijenta koji je nosio protezu ili bi trebao dobiti protezu. All on 4/ All on six fiksni most na vijke na 4 ili 6 implantata Kod All on 4 sustava potrebno je prvo ugraditi 4 implantata, dok se kod All on 6 sustava ugrađuje 6 implantata. Nakon toga se, isti dan, uzimaju otisci i pacijent unutar 24 sata dobiva privremeni most na vijke, što je jedna od glavnih prednosti ovih sustava. Nakon otprilike 4 mjeseca ( koliko je potrebno da se završi cijeljenje tkiva o…

Novi osmijeh - Vinko Capar