Preskoči na glavni sadržaj

KAKO POSTIĆI POVEĆANE USNE PRIRODNOG IZGLEDA?

Danas mnogi žele povećati usne ali najčešće da to prirodno izgleda kao da ništa nije rađeno Za postizanje povećanih usana prirodnog izgleda izuzetno su važni:

- vještina i iskustvo doktora

- injekcijska tehnika rada doktora

- vrsta hijaluronskog filera koji ne stvara nakupine
Višestrukim ubadanjem sa specijalnom tehnikom ispuštanja hijaluronskog filera u različite dijelove usana koju radimo u Dental Estetic Studio dobit ćete savršeno oblikovana i povećana usta glatke i nježne teksture i prirodnog profila koja povećavaju privlačnost i senzualnost vašem licu.
Za povećanje usana danas postoje hijaluronski fileri različitih prizvođača izrađenih baš za usne. Oni pomoću najnovije tehnologije koja mu daju jedinstvena viskoelastična i voluminizirajuća svojstva omogućuju popunjenija i svježija usta bez "grudica" i lokalnih nakupina. Sa takvim karakteristikama hijaluronski filer ima idealna modelirajuća svojstva jer pored stvaranja harmoničnog volumena omogućuje i usklađivanje rubova i punoće usana te daje rezultat povećanih ili pomlađenih usana potpuno prirodnog izgleda.
Zahvaljujući navedenim svojstvima hijaluronskog filera i artističkoj vještini doktora Vi možete: povećati svoja usta, ali i riješiti eventualne probleme usta kao što su: asimetrija, tanke usne, dehidrirane smežurane usne s borama te nedovoljno jasno izraženi rubovi sa razlijevanjem ruža.