Preskoči na glavni sadržaj

Dentalna klinika dr. Tatjane Knego

"Dental Estetic Studio" jedna je od najpoznatijih dentalnih klinika u Hrvatskoj. Smještena je u najužem centru Zagreba, u Dežmanovoj ulici, jednoj od najljepših malih ulica u Zagrebu.
Dentalna klinika se sastoji od manjeg stručnog tima doktora i asistenata i obuhvaća sve stomatološke specijalnosti.
Protetiku u dentalnoj klinici radi isključivo doktorica Knego koja posjeduje bogato dvadesetogodišnje iskustvo u estetskoj protetici i trinaest godina iskustva u radu s porculanskim ljuskicama. Član je europskog udruženja estetske stomatologije European Society of Cosmetic Dentistry. Prije otvaranja vlastite ordinacije, radila je i u inozemstvu gdje je stekla brojna iskustva.
Kirurgiju radi specijalist oralne kirurgije koji je dva puta proglašen najboljim oralnim kirurgom i implantologom Hrvatske, a ortodonciju profesorica ortodoncije koja je predsjednik "Ortodontskog društva Hrvatske".
Svi doktori i specijalisti dentalne klinike se svakodnevno educiraju i trajno usavršavaju svoja znanja i vještine kako bi pacijentima pružili najbolje stomatološke usluge.
ZAŠTO DENTALNA KLINIKA "DENTAL ESTETIC STUDIO"?
Zbog:
- izuzetne posvećenosti pacijentu
- ne radi se masovna stomatologija nego stomatologija posvećena Vama
- kompletno sve stomatološke usluge na jednom mjestu
- vrhunski tim stručnjaka i specijalista
- najnoviji materijali i tehnike na tržištu
- moderni interijer, vrhunska aparatura
- trud da se postigne maksimalna estetika i prirodnost uz savršen osmijeh
“DENTAL ESTETIC STUDIO” - DENTALNA KLINIKA U ZAGREBU
Ordinacija "Dental Estetic Studio" je zapravo dentalna klinika jer nudi sve specijalističke usluge na jednom mjestu koje radi vrhunski tim specijalista i doktora.
Ime ”Studio” ima radi naglaska da nije samo riječ o tipičnoj zdravstvenoj ustanovi nego je riječ o dentalnoj klinici koja studiozno pristupa svakom pacijentu i njegovom slučaju i koja ne radi masovni dentalni turizam.
DENTALNA KLINIKA U CENTRU ZAGREBA
Kako se "Dental Estetic Studio" nalazi u samom centru Zagreba, moći ćete uživati u nizu prekrasnih kafića i restorana te u mnogobrojnim kulturnim znamenitostima grada koje Vas neće ostaviti ravnodušnima. Ukoliko dolazite iz inozemstva, dentalna klinika nudi smještaj u vlastitom stanu klinike, a u dvorištu klinike nalaze se novi apartmani koje možete iznajmiti za Vaš ugodan boravak u Zagrebu.

Popularni postovi s ovog bloga

Ljuskice za zube - ordinacija Dental Estetic Studio

Ljuskice su porculanske ljuske koje se izrađuju nakon minimalnog brušenja samo prednje stijenke zuba i cementiraju specijalnim cementima na zub. Izrađuju se u zubnom laboratoriju press tehnikom ili kompjuteriziranom CAD/CAM tehnologijom. Stavljaju se kada je na prednjim zubima potrebno promijeniti:
oblik zubaboju zubapoložaj zubalaganu ortodontsku anomaliju Uvjet je da zubi nisu prejako uništeni od karijesa, tj. da nemaju velike ispune. Rezultat stavljanja ljuskica je izuzetno velika estetska promjena osmjeha pacijenta sa minimalnim brušenjem prirodnog zuba i velikom trajnosti takvog rada. Često ih kombiniramo sa prethodnim izbjeljivanjem tako da je krajnji cjelokupan efekt novog osmjeha bijeliji i svježiji, jer se tako posvijetle i okolni zubi. Isto tako, kod makeovera ih kombiniramo po potrebi sa cirkonskim mostovima ili e-max navlakama što je krajnji rezultat skladna, estetski prirodna i lijepa cjelina osmijeha. Izrada ljuskica traje 5-7…

Novi osmijeh - Vinko Capar

ALL ON FOUR/ALL ON SIX MOST - ZAMJENA ZA TOTALNU PROTEZU - ISKUSTVA PACIJENATA

Totalna proteza, koja je potpuno mobilna i manje stabilna u ustima od fiksnih radova, osobito kada se radi o donjoj čeljusti, nije jedino rješenje za pacijente koji uopće nemaju svoje zube. Totalna proteza se može zamijeniti fiksnim mostovima na vijke, tzv. All on 4 / All on 6 sustavi, koji su za razliku od totalne proteze fiksne konstrukcije i zbog toga drastično stabilniji u ustima pacijenta te se na njih pacijent puno lakše privikne. Zato iz niza razloga pacijentima All on 4 most drastično mijenja kvalitetu života pacijenta koji je nosio protezu ili bi trebao dobiti protezu. All on 4/ All on six fiksni most na vijke na 4 ili 6 implantata Kod All on 4 sustava potrebno je prvo ugraditi 4 implantata, dok se kod All on 6 sustava ugrađuje 6 implantata. Nakon toga se, isti dan, uzimaju otisci i pacijent unutar 24 sata dobiva privremeni most na vijke, što je jedna od glavnih prednosti ovih sustava. Nakon otprilike 4 mjeseca ( koliko je potrebno da se završi cijeljenje tkiva o…