Preskoči na glavni sadržaj

POPUNJAVANJE OBRAZA HIJALURONSKIM FILEROM POSTIŽE SE CJELOKUPNO POMLAĐIVANJE LICA!

Ubacivanjem hijaluronskog filera za obraze u točno određena mjesta duboko u područje obraza, ne samo da će se ponovno precizno izgraditi ispražnjena mjesta i popuniti obrazi, već će se istovremeno aktivirati i procesi pomlađivanja unutrašnjih struktura koji vraćaju prirodnu napetost dubljih struktura obraza. Popunjavanje i vraćanje napetosti obrazima dovodi do učvršćivanja i podizanja srednje trećine lica. Upali podočnjaci i prazni obrazi nestaju, koža obraza se zateže, a opuštena koža se podiže tako da se nazolabijalna bora ublažuje, kut usana podiže a vilica postiže jasnu definiciju. Dakle ubacivanjem hijalurona u dublje strukture obraza dolazi do popunjavanja, učvršćivanja i podizanja srednje trećine lica i na taj način se postiže cjelokupno pomlađivanje lica.

TKO JE KANDIDAT ZA TRETMAN PUNJENJA OBRAZA HIJALURONOM:

Svaka osoba nakon 35 godine (taj tretman predstavlja idealnu prevenciju cjelokupnog sterenja lica – jer čuva mladenački oblik lica i spriječava spuštanje lica (koje se manifestira pojavljivanjem upalih podočnjaka, nazolabijalnih nabora, spuštanjem kuta usana i viška kože oko vilice).
- mršave osobe ili osobe koje su naglo smršavile

TIP TRETMANA OBRAZA obzirom na količinu izgubljenog volumena i učinka koji se želi postići:

1. PUNJENJE OBRAZA HIJALURONOM ZBOG PREVENCIJE – ubrizganim hijaluronom veličina i kontura obraza se ne mijenja, već se obraz samo učvršćuje i zateže opuštenu kožu lica. Ovim tretmanom ako postoje početno upali podočnjaci se popunjavaju kao i diskretno upali obrazi (npr. dolina suza nestaje). Ovaj zahvat predstavlja pravu prevenciju za starenje cjelokupnog lica i produžuje mladenački oblik lica minimalno za 2- 3 godine.

2. PUNJENJE OBRAZA HIJALURONOM ZBOG VOLUMINIZIRANJA I „LIFTING-a“ LICA – ovim tretmanom ubrizgava se nešto veća količina hijalurona do količine s kojom obrazi postaju vidljivo popunjeni uz poistizanje finih „lifting“ efekta spuštenih struktura lica (obraz se podiže, nazolabijalna bora se jako ubalažava, kut usana se podiže, a linija brade i vilice postaje ravnija i zategnutija). Ovim zahvatom dolazi do prirodnog podizanja srednje i donje trećine lica koji daje prirodno pomlađeni izgled cjelokupnog lica.

U stomatološkoj ordinaciji Dental Estetic Studio doktorica Hlupić punjenje obraza hijaluronskim filerima radi tako da oni izgledaju potpuno prirodno a vrše dobar potpor licu . Jer danas je moguće povratiti svoje mladenačke konture i proljepšati svoje lice - za samo pola sata ubrizgavanjem specijaliziranog filera za obraze. Količina filera za punjenje obraza ovisi o količini izgubljenog volumena, te da li je ili nije došlo do „spuštanja“ lica.