Preskoči na glavni sadržaj

POPUNJAVANJE OBRAZA HIJALURONSKIM FILEROM POSTIŽE SE CJELOKUPNO POMLAĐIVANJE LICA!

Ubacivanjem hijaluronskog filera za obraze u točno određena mjesta duboko u područje obraza, ne samo da će se ponovno precizno izgraditi ispražnjena mjesta i popuniti obrazi, već će se istovremeno aktivirati i procesi pomlađivanja unutrašnjih struktura koji vraćaju prirodnu napetost dubljih struktura obraza. Popunjavanje i vraćanje napetosti obrazima dovodi do učvršćivanja i podizanja srednje trećine lica. Upali podočnjaci i prazni obrazi nestaju, koža obraza se zateže, a opuštena koža se podiže tako da se nazolabijalna bora ublažuje, kut usana podiže a vilica postiže jasnu definiciju. Dakle ubacivanjem hijalurona u dublje strukture obraza dolazi do popunjavanja, učvršćivanja i podizanja srednje trećine lica i na taj način se postiže cjelokupno pomlađivanje lica.

TKO JE KANDIDAT ZA TRETMAN PUNJENJA OBRAZA HIJALURONOM:

Svaka osoba nakon 35 godine (taj tretman predstavlja idealnu prevenciju cjelokupnog sterenja lica – jer čuva mladenački oblik lica i spriječava spuštanje lica (koje se manifestira pojavljivanjem upalih podočnjaka, nazolabijalnih nabora, spuštanjem kuta usana i viška kože oko vilice).
- mršave osobe ili osobe koje su naglo smršavile

TIP TRETMANA OBRAZA obzirom na količinu izgubljenog volumena i učinka koji se želi postići:

1. PUNJENJE OBRAZA HIJALURONOM ZBOG PREVENCIJE – ubrizganim hijaluronom veličina i kontura obraza se ne mijenja, već se obraz samo učvršćuje i zateže opuštenu kožu lica. Ovim tretmanom ako postoje početno upali podočnjaci se popunjavaju kao i diskretno upali obrazi (npr. dolina suza nestaje). Ovaj zahvat predstavlja pravu prevenciju za starenje cjelokupnog lica i produžuje mladenački oblik lica minimalno za 2- 3 godine.

2. PUNJENJE OBRAZA HIJALURONOM ZBOG VOLUMINIZIRANJA I „LIFTING-a“ LICA – ovim tretmanom ubrizgava se nešto veća količina hijalurona do količine s kojom obrazi postaju vidljivo popunjeni uz poistizanje finih „lifting“ efekta spuštenih struktura lica (obraz se podiže, nazolabijalna bora se jako ubalažava, kut usana se podiže, a linija brade i vilice postaje ravnija i zategnutija). Ovim zahvatom dolazi do prirodnog podizanja srednje i donje trećine lica koji daje prirodno pomlađeni izgled cjelokupnog lica.

U stomatološkoj ordinaciji Dental Estetic Studio doktorica Hlupić punjenje obraza hijaluronskim filerima radi tako da oni izgledaju potpuno prirodno a vrše dobar potpor licu . Jer danas je moguće povratiti svoje mladenačke konture i proljepšati svoje lice - za samo pola sata ubrizgavanjem specijaliziranog filera za obraze. Količina filera za punjenje obraza ovisi o količini izgubljenog volumena, te da li je ili nije došlo do „spuštanja“ lica.

Popularni postovi s ovog bloga

Ljuskice za zube - ordinacija Dental Estetic Studio

Ljuskice su porculanske ljuske koje se izrađuju nakon minimalnog brušenja samo prednje stijenke zuba i cementiraju specijalnim cementima na zub. Izrađuju se u zubnom laboratoriju press tehnikom ili kompjuteriziranom CAD/CAM tehnologijom. Stavljaju se kada je na prednjim zubima potrebno promijeniti:
oblik zubaboju zubapoložaj zubalaganu ortodontsku anomaliju Uvjet je da zubi nisu prejako uništeni od karijesa, tj. da nemaju velike ispune. Rezultat stavljanja ljuskica je izuzetno velika estetska promjena osmjeha pacijenta sa minimalnim brušenjem prirodnog zuba i velikom trajnosti takvog rada. Često ih kombiniramo sa prethodnim izbjeljivanjem tako da je krajnji cjelokupan efekt novog osmjeha bijeliji i svježiji, jer se tako posvijetle i okolni zubi. Isto tako, kod makeovera ih kombiniramo po potrebi sa cirkonskim mostovima ili e-max navlakama što je krajnji rezultat skladna, estetski prirodna i lijepa cjelina osmijeha. Izrada ljuskica traje 5-7…

Novi osmijeh - Vinko Capar

ALL ON FOUR/ALL ON SIX MOST - ZAMJENA ZA TOTALNU PROTEZU - ISKUSTVA PACIJENATA

Totalna proteza, koja je potpuno mobilna i manje stabilna u ustima od fiksnih radova, osobito kada se radi o donjoj čeljusti, nije jedino rješenje za pacijente koji uopće nemaju svoje zube. Totalna proteza se može zamijeniti fiksnim mostovima na vijke, tzv. All on 4 / All on 6 sustavi, koji su za razliku od totalne proteze fiksne konstrukcije i zbog toga drastično stabilniji u ustima pacijenta te se na njih pacijent puno lakše privikne. Zato iz niza razloga pacijentima All on 4 most drastično mijenja kvalitetu života pacijenta koji je nosio protezu ili bi trebao dobiti protezu. All on 4/ All on six fiksni most na vijke na 4 ili 6 implantata Kod All on 4 sustava potrebno je prvo ugraditi 4 implantata, dok se kod All on 6 sustava ugrađuje 6 implantata. Nakon toga se, isti dan, uzimaju otisci i pacijent unutar 24 sata dobiva privremeni most na vijke, što je jedna od glavnih prednosti ovih sustava. Nakon otprilike 4 mjeseca ( koliko je potrebno da se završi cijeljenje tkiva o…