Preskoči na glavni sadržaj

Stomatološka ordinacija dr. Knego

Stomatološka ordinacija u novom prostoru okuplja tim vrhunskih stručnjaka sa velikim iskustvom iz svih područja dentalne medicine.
Uz doktoricu Knego koja se bavi protetikom i doktorica opće dentalne medicine tu su profesorica ortodoncije i oralni kirurzi s velikim iskustvom u implantologiji
 
Nakon 20 godina rada dr dent med Tatjana Knego preselila se u novi prostor sa najnovijom i najkvalitetnijom stomatološkom aparaturom. Koncepcija stomatološke ordinacije je intimna i ne masovna stomatologija.
Zagrebačka stomatološka ordinacija Knego posjeduje najnoviji bežični RVG diagnostički sustav preciznog pojedinačnog slikanja zubi sa prenosivim VISTEO touch ekranom te najnoviji ortopan za slikanje svih zubi.
Dvije lampe za izbjeljivanje uvijek su na raspolaganju da izbijele Vaše zube najnovijim sustavom izbjeljivanja bez boli. Posjedujemo specijalni implantološki program i set za 3D implantiranje bez kirurškog zahvata.

Popularni postovi s ovog bloga

Ljuskice za zube - ordinacija Dental Estetic Studio

Ljuskice su porculanske ljuske koje se izrađuju nakon minimalnog brušenja samo prednje stijenke zuba i cementiraju specijalnim cementima na zub. Izrađuju se u zubnom laboratoriju press tehnikom ili kompjuteriziranom CAD/CAM tehnologijom. Stavljaju se kada je na prednjim zubima potrebno promijeniti:
oblik zubaboju zubapoložaj zubalaganu ortodontsku anomaliju Uvjet je da zubi nisu prejako uništeni od karijesa, tj. da nemaju velike ispune. Rezultat stavljanja ljuskica je izuzetno velika estetska promjena osmjeha pacijenta sa minimalnim brušenjem prirodnog zuba i velikom trajnosti takvog rada. Često ih kombiniramo sa prethodnim izbjeljivanjem tako da je krajnji cjelokupan efekt novog osmjeha bijeliji i svježiji, jer se tako posvijetle i okolni zubi. Isto tako, kod makeovera ih kombiniramo po potrebi sa cirkonskim mostovima ili e-max navlakama što je krajnji rezultat skladna, estetski prirodna i lijepa cjelina osmijeha. Izrada ljuskica traje 5-7…

Novi osmijeh - Vinko Capar

ALL ON FOUR/ALL ON SIX MOST - ZAMJENA ZA TOTALNU PROTEZU - ISKUSTVA PACIJENATA

Totalna proteza, koja je potpuno mobilna i manje stabilna u ustima od fiksnih radova, osobito kada se radi o donjoj čeljusti, nije jedino rješenje za pacijente koji uopće nemaju svoje zube. Totalna proteza se može zamijeniti fiksnim mostovima na vijke, tzv. All on 4 / All on 6 sustavi, koji su za razliku od totalne proteze fiksne konstrukcije i zbog toga drastično stabilniji u ustima pacijenta te se na njih pacijent puno lakše privikne. Zato iz niza razloga pacijentima All on 4 most drastično mijenja kvalitetu života pacijenta koji je nosio protezu ili bi trebao dobiti protezu. All on 4/ All on six fiksni most na vijke na 4 ili 6 implantata Kod All on 4 sustava potrebno je prvo ugraditi 4 implantata, dok se kod All on 6 sustava ugrađuje 6 implantata. Nakon toga se, isti dan, uzimaju otisci i pacijent unutar 24 sata dobiva privremeni most na vijke, što je jedna od glavnih prednosti ovih sustava. Nakon otprilike 4 mjeseca ( koliko je potrebno da se završi cijeljenje tkiva o…